ALEXANDER-TEKNIIKKA

Kouluttajat


Matti Harilo

Vastaava kouluttaja

Matti valmistui Alexander-tekniikan opettajaksi vuonna 1999. Siitä lähtien hän on toiminut päätoimisena Alexander-tekniikan opettajana kouluttaen ja opettaen ympäri Suomen eri-ikäisiä, hyvin monenlaisista lähtökohdista ja ammateista tulevia ihmisiä. 

Matti on opettanut useissa Alexander-tekniikan opettajakouluissa Saksassa, Englannissa, Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Matti toimii Tampereen Alexander-tekniikan opettajakoulun vastaavana kouluttajana. Hän on koulussa paikalla lähes aina. Lisäksi hän antaa Alexander-tekniikan yksityistunteja ja ryhmäopetusta Tampereella ja muualla Suomessa.Katja Harilo

Kouluttaja


Katja valmistui Alexander-tekniikan opettajaksi 2010. Hän on myös laulunopettaja (Musiikkipedagogi AMK 2002).

Katja toimii Tampereen Alexander-tekniikan opettajakoulun kouluttajana. Hän on koulussa paikalla useimpina päivinä.

Lisäksi hän antaa Alexander-tekniikan ja laulun yksityistunteja sekä Alexander-tekniikan ja äänenkäytön koulutusta ryhmille, mm. kuoroille.

Katja toimii on toiminut kuoronjohtajana useissa kuoroissa ja laulaa itse mm. pääosin renessanssimusiikkia esittävässä Apollo Vocal Ensemble:ssa.Matti Luoto

Kouluttaja

Matti valmistui Alexander-tekniikan opettajaksi 1999, josta lähtien hän on opettanut tekniikkaa pääasiassa yksityistunneilla. Matti toimii Tampereen Alexander-tekniikan opettajakoulun kouluttajana, hän on koulussa 2-4 viikkoa vuodessa.

Matti toimii kouluttajana myös Tallinnan Alexander-tekniikan opettajakoulussa

www.atml.fi


Katri-Mari Ruonala

Kouluttaja

Katri-Mari valmistui Alexander-tekniikan opettajaksi 2002. Hän toimii Tampereen Alexander-tekniikan opettajakoulun kouluttajana, hän on koulussa 2-4 viikkoa vuodessa.

Katri-Mari toimii kouluttajana myös Brysselin Alexander-tekniikan opettajakoulussa.

www.alexander-opettaja.com

kruonala.wixsite.com/alexander