Laulunopetus ja äänenhuolto

Äänenkäyttö ei ole muusta itsenkäytöstä erillistä, vaan osa kokonaisuuden toimintaa. Alexander-tekniikka antaa erinomaisen pohjan laulamiselle ja muulle äänenkäytölle. Kun olemiseen ja liikkumiseen käytetty ylimääräinen jännitys vähenee, pääsevät myös hengitykseen ja äänentuottoon osallistuvat lihakset toimimaan vapaammin. Äänelle tulee lisää tilaa ja siitä tulee ilmaisuvoimaisempi.

Tarjoamme Alexander-tekniikkaan perustuvaa laulunopetusta ja äänenhuollon yksityistunteja.

Äänenhuoltotunneilla saat käytännön keinoja vapaampaan ja vahvempaan ääneen. Tulet tietoisemmaksi äänen ja koko itsen kokonaisuuden toiminnasta ja opit, miten on mahdollista antaa äänen toimia ilman ylimääräistä jännitystä.

Laulutunneille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitoihin
katsomatta. Tunneilla lähdetään liikkeelle jokaisen yksilöllisestä tilanteesta ja toiveista. Voit tuoda laulutunnille sellaista musiikkia, jonka koet itsellesi läheiseksi. Tunneilla saat keinoja vapaampaan ääneen, jota voit sitten käyttää, kuten itse haluat.

Jos haluat esiintyä laulajana tai puhujana Alexander-tekniikka antaa loistavia työkaluja myös hetkessä olemiseen ja esiintymisjännityksen
kanssa selviämiseen, sekä sen hyödyntämiseen.

Laulutuntien ja äänenhuoltotuntien hinnat:


1 oppitunti 60€

5 oppituntia 275€

10 oppituntia 500€

Voit maksaa yhden tunnin kerrallaan tai 5 tai 10 tuntia etukäteen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.